lördag 18 juni 2011

Att lyckas som fotografOm du vill lyckas med ditt fotograferande måste du ha mål.Du kan inte sitta och tänka ”Mitt mål är att bli en riktigt bra fotograf” och sedan tor att du kommer att bli det bara sådär. Du måste verkligen gå in för det. Du måste sätt upp dina mål och jobba uppåt. Det är också bra att ha mindre men många mål. Då uppnår du dina mål mycket snabbare och du får ett bättre självförtroende, eftersom du klarar så många på kort tid. Då tänker du kanske "Wow, jag kan det här!", "Det här var kul!" Men självklart måste du ha ett stort mål att sikta mot också.

Det finns två viktiga saker du måste tänka på och det är att skriva ner dina mål och att du inte ger upp utan fortsätter kämpa!
Du måste kämpa för att få någonting här i världen. Du kan inte bara vänta på att erbjudandet kommer serverat på ett silverfat till dig. Du måste ta tag i saker. Det kanske är jätte tråkigt, eller du vill göra andra saker. Men det är ju du som bestämmer vad du ska göra i framtiden. Tänk såhär ”Nu jäklar kör vi!” ”Nu klarar jag det här!” ”Satan vad bra jag är!” ”Nu jäklar!”. Det går att tänka så, om du verkligen går in för det. Sedan kör du, för du kan! Alla kan.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar