Om mig


Mitt namn är Emy och jag föddes en dag i december. Jag har ingen aning om det var sent eller tidigt på dagen. Antagligen var jag precis i tid men fick vänta på att alla andra skulle bli klara, för så brukar det bli. Punktlig är något som jag alltid är, trots att jag ofta försöker komma fashionabelt sent. Att vänta är något av de värsta jag vet. Vänta på bussen, vänta på att spagettin ska koka klart, ja ni vet. 

Jag är en glad och possitiv tjej som har ett brinnan de intresse för fotografering. Jag fick min första kamera i konfimationspresent och har sedan dess inte kunnat släppa kameran, intresset har bara blivit större och större. Jag tycker det är väldigt skoj att fotografera och jag har precis som många andra börjat med att fota naturfoto och djur och det gör jag för det mesta fortfarande men jag har börjat fota männisor mer och mer. Jag tycker det är välridg skoj att fotografera andra människor och jag hoppas att du blir en av dem.

Fyra dagar i veckan går jag i skolan, Ljud och Bildskolan, där jag läser mediaprogrammet. Drömmen är att få jobba som fotograf i framtiden, tänk er att få betalt när man fotar och sedan redigerar bilderna, inte helt fel enligt mig!

Jag bor hemma tillsammans med min mamma, pappa och mina fyra yngre syskon. Vi bor i ett hus lite utanför våxtorp, en väldigt trevlig plats om ni frågar mig!

När jag inte är i skolan eller ligger hemma i soffan, pillar mig i navlen och kollar på alla tv-serier som finns så hittar ni mig kanske krypandes i någon rabatt med kamerani hörgsta hugg. Jag fotar så mycket jag kan på min fritid, det är ju vad denna bloggen handlar om! 
Jag älskar allt som är kreativ, allt från fotografering och teckning, till att skriva och klippa och klistra i album. Jag ägnar större delen av min fritid till att fotografera och blogga. Ibland är jag så inne i det att jag glömmer av att det finns annat som bör göras också... ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar