fredag 13 maj 2011

En ganska lång text.

Jag har kommit på att alla kanske inte riktigt vet vem jag är.

Mitt namn är Emy och jag föddes en dag i december. Jag har ingen aning om det var sent eller tidigt på dagen. Antagligen var ajg precis i tid men fick vänta på att alla andra skulle bli klara, för så brukar det bli. Punktlig är något som jag alltid är, trots att jag ofta försöker komma fashionabelt sent. Att vänta är något av de värsta jag vet. Vänta på bussen, vänta på att spagettin ska koka klart, ja ni vet.

Appropå djur så älskar jag allt med päls. När jag skafffar något eget så vill jag ha något mjukt och lurvigt som kan springa omkring och välja och vraka bland roliga gämställen. och så slipper jag vara ensam. Jag tycker om alla djur, förutom katter, jag vet inte riktigt varför men är lite smårädd för just katter(!) Hästar är också ett djur som jag har stor respekt för!

Fem dagar i veckan går jag i skolan, Ljud och Bildskolan, där jag läser mediaprogrammet. Drömmen är att få jobba som fotograf i framtiden, tänk er att få betalt när man fotar och sedan redigerar bilderna, inte helt fel enligt mig!

Jag bor hemma tillsammans med min mamma, pappa och mina fyra yngre syskon. Vi bor i ett hus lite utanför våxtorp, en väldigt trevlig plats om ni frågar mig!

När jag inte är i skolan eller ligger hemma i soffan, pillar mig i navlen och kollar på alla tv-serier som finns så hittar ni mig kanske krypandes i någon rabatt med kamerani hörgsta hugg. Jag fotar så mycket jag kan på min fritid, det är ju vad denna bloggen handlar om! Att jag tar fram penna och papper är inte helt ovanligt. Jag älskar att skapa bilder, det är något som ligger i blodet liksom.

Jag hade tänkt hålla denna texten ganska kort, men jag känner att jag misslyckades. Har ni läst ända hit så tackar jag er allra hjärtligaste och hoppas att ni vet lite mer om mig nu och vad jag gillar än vad ni gjorde innan. Om ni undrar något, precis vad som hellst, är det bara att fråga. Jag älskar kommentarer, särskillt när jag får många, långa och välskrivna kommentarer. Så tveka inte, skriv en rd eller två, så jag vet om ni uppskattar det jag gör eller inte. Det blir så mycket roligare att fortsätta då.

Pusshej!

1 kommentar:

  1. Kom i tid gjorde du verkligen men ändå lite på tvärren.....

    Men så älskad=)

    SvaraRadera