onsdag 25 januari 2012

 
Eftersom att jag  inte har några nya bilder att visa upp idag så tänkte jag köra en favorit i repris.

Idag satte jag mig ner och formulerade mina mål för 2012. Mina mål är av olika karaktär. En del mål är näst intill orealistiska, medan andra är mycket lättare att uppnå. Men mitt allra största mål är att starta ett eget företag som fotograf.

lördag 21 januari 2012

Snow

Godmorgon lördag! Har varit uppe ett tag redan, ganska skönt. Var ute och gick en runda med syster innan, tog en del bilder, bland annat den här ovan.  Nu har snart hela Januari månad gått och jag började nästa få lite vår feelings ett tag, det är inte ok. Men nu har äntligen snön kommit och man kan ju hoppas att den får ligga kvar några dagar ia alla fall så att jag kan få ut och fota.

onsdag 18 januari 2012

Sådär, nu är den snart färdig, bara lite småfix kvar. Bilden har jag målat för hand, skannat och sedan färglagt den i photoshop. Jag gillar den skarpt, men nu är jag mer intresserad av vad ni tycker. Så därför kommer nu en liten fråga innan jag måste rusa! Vad tycker ni om bilden?
En bild som jag fotade innan jul.

söndag 15 januari 2012

Jag tittar ofta tillbaka på mina tidigare resor jag gjort. Jag tittar tillbaka och ler, njuter av minnena och får en härlig känsla i magen. Jag älskar att kolla tillbaka på sådant! I Januari förra året följde jag med Daniel och hans familj till trysil. Det var en mycket avslappnande och rolig resa. Tycker det är så himla roligt att åka skidor, även om jag kanske inte är något proffs direkt och att jag knappt hinner åka ett åk innan både fingrar och fötter är bortdomnade.

lördag 14 januari 2012

Körkort


Det här är min utsikt just nu.. Pluggar körkortsteori. Det är mitt liv just nu..
Men snart så har jag förhoppningsvis det där efterlängtade körkortet!:D

torsdag 12 januari 2012


Här kommer två bilder sen vi var i skogen förra veckan. Jag har bestämt mig för att jag ska plåta en hel del i januari och februari. Jag går ju bara halva veckor i skolan denna terminen och tänkte försöka lägga resten av min tid på fotograferingen. Jag har haft en lite svacka nu ett tag där kreaktiviteten och insperationen har varit nere på noll. Hoppas på att kunna ändra på det!

söndag 8 januari 2012


Denna bilden tog jag idag när jag var med min familj i skogen. Vi gick en runda, grilade korv och hade det mysigt. Dessutom sprang först en av hundarna bort och när vi väl hittat hon så hittade vi inte två av mina syskon. så det har även blivit en hel del letande och spring i skogen idag. Härligt! Men man märker att konditionen inte är på topp..

Nu när det har blivit ett nytt år börjar jag längta till sommaren. Men samtidigt som jag längtar så vill jag att den här våren och vintern om det nu blir någon ska bli vääääldigt lång. För när sommaren kommer så betyder det att jag tar studenten (!) och även att sjolan är slut, lite små läskigt. 2011 var bra, men 2012 kommer bli mycket bättre, det känner jag på mig